City obvykle prejavujú ženy. Oproti tomu orientovať sa v mužoch je občas náročné. Hlavne pokiaľ ide o novú známosť. Potrebujú si zachovať akýsi status silného chlapa a len máloktorý z nich sa na začiatku vzťahu prizná, aké sú jeho pocity. Existujú však signály, ktoré hovoria jasnou rečou aj bez toho, aby ste niečo povedali vy.

Kedy je muž zamilovaný? Neomylné znaky, že ste v tom až po uši!
(zdroj: unsplash.com)

Kolektívne „ja“

Nie každý vzťah je o drahých večerách, luxusných dovolenkách, kyticiach alebo bonboniérach. Ak ste začali z ničoho nič hovoriť „my“ namiesto „ja“, je to jasný signál toho, že myslíte na spoločnú budúcnosť, a teda do svojich plánov už zahŕňate aj tú druhú osobu. Častokrát to aj žene dáva jasný znak toho, že nie je len „prechodná stanica“. Pozná vašu rodinu? To je druhý signál, že chcete, aby o vás vedela čo najviac. Neznamená to, že musí poznať bratrancov vašej mamy, ale ak pred ňou o svojej rodine rozprávate, je to prvý predpoklad toho, že ju čoskoro s ňou aj zoznámite. To isté platí o priateľoch.

Označili ste ju na fotke?

Či chcete, či nie, sociálne siete zohrávajú pomerne veľkú úlohu pri budovaní vzťahov. Hlavne, ak sú obaja aktéri vo vzťahu aktívni na Instagrame či Facebooku. Aj tu môžete rozpoznať, ako vážne to s novou osobou myslíte. Ak nemáte problém zazdieľať spoločnú fotku, označiť ju alebo akokoľvek inak dať najavo na týchto sieťach, že ste v jej živote a že ste niekto, s kým si buduje vzťah, je to jedno z najväčších gest dnešnej doby. Je to možno smiešne, ale taká fotka na Instagrame je pre ňu v podstate niečo ako kytica ruží každý týždeň.

Počúvate a snažíte sa vyhovieť

Snažíte sa všetko, čo vám povie, si zapamätať? Je to ďalší signál. Či už hovorí o svojich krátkodobých, alebo dlhodobých plánoch, snažíte sa im v mysli už počas rozprávania prispôsobiť. To isté platí aj o sexuálnej oblasti. Muž, ktorý je zamilovaný, chce, aby žena bola v posteli maximálne uspokojená. Preto ho zaujíma, aké polohy má rada, čo by chcela vyskúšať, čo jej naopak vadí. Ak sex prestal byť pre vás len samotný akt, chcete, aby bolo všetko dokonalé a obaja ste mali z toho maximálne potešenie, je to ďalší signál, že to nebude známosť na jednu noc. Tak čo – ako na tom ste vy?